verftips verfbannerGevel verven

gevel verven Een buitenmuur of gevel verven vergt heel wat meer voorbereiding dan je eerst zou denken! Dit voorbereidingswerk is zeer zeker nodig indien je een prachtig eindresultaat wilt verkrijgen! Hieronder lees je hoe je je gevel het beste van een kleurtje voorziet, met daarin enkele handige tips!
Koop je verf en toebehoren online via onze webshop! Gratis verzending en de volgende dag thuis geleverd!

Voorbereidingswerken gevel verven

gevel verven Wat moet er allemaal gebeuren vooraleer je effectief van start kan gaan met borstels en rollers?


Gevel verven

De meest vervelende klus zit erop! Eindelijk kan je die verfpot, borstel en kwast bovenhalen en beginnen met je gevel te verven!

Gebruik altijd eerst een primer, speciaal voor gevels, om zo de volgende verflagen erg goed aan de gevel te laten hechten. Dit zorgt ervoor dat er minder gevelverf nodig is en dat je gevelverf langer op de gevel blijft plakken. (Lees er hier meer over.)

Na deze grondlaag begin je het best van boven naar onder te verven. Neem een kwast om het deel bij het dak te verven, doe vervolgens de ruimte rond de ramen, deuren en eventueel rond de garagepoort.
Vervolgens kan je met de roller aan de slag en werk je alles netjes af. Het mooiste resultaat krijg je met twee of drie lagen verf.

Extra tips


Gevel verven