verftips verfbannerVerfwinkels

Verf kan je op vele plaatsen aankopen. Welke verfhandel het best bij jouw wensen aansluit hangt af van wat je van een verfwinkel verwacht. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende winkels die verf aanbieden, gespecialiseerd tot minder gespecialiseerd, we nemen ze allemaal onder de loep!


Koop je verf en toebehoren online via onze webshop! Gratis verzending en de volgende dag thuis geleverd!

Waar verf kopen?

Verf kan je op verschillende plaatsen aankopen.
In kleine of grote doe-het-zelf zaken, gespecialiseerde verfwinkels, on-line...

Elke verfhandel heeft andere punten waar zij meer of minder op focussen. Wat is nu de beste verfwinkel? .

Kleine vs. grote doe-het-zelf zaken

In kleinere doe-het-zelf zaken zal je vaak een minder grote keuze hebben dan in de grotere doe-het-zelf zaken zoals Brico, Hubo, Gamma, Zelfbouwmarkt...
Daarbovenop krijg je in de grotere doe-het-zelf zaken ook vaker een uitgebreider advies en zijn er vaak meer versoorten en merken beschikbaar.
verfwinkel Doch zijn deze kleine doe-het-zelf zaken verre van slecht! Vaak is er een veel persoonlijkere aanpak bij de klanten en waarschijnlijk de grootste troef: een relatief veel lagere prijs.

Gespecialiseerde verfwinkels

Tegenwoordig vinden we ze meer en meer: gespecialiseerde verfwinkels. Deze zaken zijn meestal geen ketens, maar toch gespecialiseerd in het aanbieden van allerhande soorten verf.
Het grote voordeel van deze winkels, is dat de mensen die de zaak openhouden heel veel kennis hebben over verf en je dan ook perfect kunnen inlichten. Een ander voordeel van deze winkels is de  enorme keuze.
Waar je verf in een andere winkel niet zult terugvinden, vind je hem hier gegarandeerd terug!
Een minder leuk puntje is meestal de meerprijs die je voor deze pluspunten zal betalen.

On-line verfwinkels

Hoe kan het ook anders in deze tijden? On-line verfwinkels! Ja, ze bestaan!
Deze on-line verfshops vind je door eenvoudig te googlen naar on-line verfhandel of on-line verfwinkels.
Hét pluspunt aan deze on-line zaken is natuurlijk dat zij de prijzen enorm kunnen drukken omdat ze geen personeel nodig hebben, geen winkel om alles ten toon te stellen, etc.
Vaak hebben deze winkels ook een redelijk uitgebreid assortiment aan producten.
Als je enkele grote voordelen hebt, dan zitten daar spijtig genoeg ook enkele grote nadelen aan verbonden.
Zo zit het bij deze on-line verfwinkels zo, dat ze meestal geen advies geven en geen speciale verfkleuren kunnen maken indien je dit wenst.
Daarbovenop zit het ook zo dat je de verf niet kan zien (kleur op de verfpot of in reclame kan afwijken). Misschien nog een laatste, maar verwaarloosbaar minpuntje zijn de wachttijden. Nadat je hebt betaald mag je rekenen op enkele dagen respijt, aangezien alles met de post wordt verstuurd. Eventueel kan je bij sommige on-line verfwinkels ook de aangekochte producten afhalen.

Stappenplan bij het kiezen van de juiste verfhandel


verfwinkel

Tips bij het kiezen van de beste verfwinkels


Vind een verfhandel in jouw buurt!

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de iets grotere winkels in je buurt, die ook verf aanbieden. Maar wie weet zijn er ook nog kleinere, gespecialiseerde winkels die verf aanbieden!
» Klik hier om verfwinkels te zoeken (tik na 'in' jouw woonplaats in.)<< vorig artikel
Verfwinkels