Schilderwerken uitvoeren? Vraag offertes aan.

Verfvoorbeelden van keukens

Op zoek naar een originele toets voor in jouw eigen keuken toe te passen? Op deze pagina vind je enkele leuke ideetjes voor een leuk en fris resultaat.

 

Verf de kastjes en lades

Een extra kleurenpalet in je keuken toevoegen kan soms een hele meerwaarde zijn! Kies in plaats de gewone, houtbruine kleuren voor een opvallendere tint!

 

Lichte kleuren in je keuken

Een licht kleurenpalet in je keuken brengt je tot rust en is fijn om in te vertoeven.

Probeer niet te veel kleuren te combineren als je voor lichte kleurencombinaties gaat. Verf de muur in één kleur en de kastjes in een andere kleur. Eventueel kan je nog een accentmuur aanbrengen.

Vergeet niet om de kleuren te kiezen die in dezelfde lijn lopen als je keukenblad. Dit is immers -meestal- de eyecatcher van je keuken. Als je toch bezig bent met het renoveren van je keuken, kan je ook altijd een nieuw aanrechtblad aanschaffen.

Door een simpel likje verf in combinatie met deze vernieuwing, straalt je keuken een volledig nieuwe vibe uit!

Tip: Verzeker jezelf van een mooi eindresultaat en laat de schilderwerken uitvoeren door een professionele schilder. Ontvang vrijblijvend advies en prijzen op maat van erkende schilders via de offertepagina.

 

Felle kleuren

Ook warme, felle kleuren kan je perfect in de keuken toepassen!

Let wel op dat je niet te veel van deze kleuren gaat gebruiken, of je keuken wordt onaangenaam om in te verblijven.

 

Kies een accentkleur

Bovenstaande keuken zou relatief gewoon en saai zijn indien ze enkel en alleen in witte en pastelkleuren was geschilderd.

Door het aanbrengen van een accentmuur wordt de keuken gezelliger, warmer en moderner.

 

Combineer bruintinten met donkere kleuren.

Bruintinten gaan prachtig samen met donkerdere kleurtinten. Maak het niet te overdadig, kies voor maximaal 4 verschillende kleuren naast de bruintinten.