Schilderwerken uitvoeren? Vraag offertes aan.

Slaapkamer verf: inspiratie

Interesse in een nieuwe, hippe en rustige slaapkamer? Op deze pagina staan enkele originele ideeën van geverfde slaapkamers.

Geïnteresseerd in een kwalitatieve en splinternieuw geverfde slaapkamer? Laat ze verwezenlijken door professionele vakmannen tegen de goedkoopste prijs! Via onze gratis offertedienst kan je prijzen en werkwijzen van verschillende topvakmannen vergelijken!

 

Streepjes in de slaapkamer

Wees origineel in een slaapkamer! Zeker in een slaapkamer van je zoon of dochter. Zij zullen immers heel wat tijd in hun persoonlijke slaapkamer doorbrengen om te studeren, te spelen en natuurlijk ook te slapen.

Indien je kiest voor een gestreept interieur, is het belangrijk dat de kleuren niet te fel zijn, of de slaapkamer wordt te onrustig. Kies bij voorkeur lichte kleuren of pastelkleuren.

Wil je toch voor iets fellere kleurtjes kiezen? Verf dan slechts één muur in felle streepjes en gebruik deze als accentmuur, terwijl je de andere muren in een lichtere kleur verft.

Tip: Verzeker jezelf van een mooi eindresultaat en laat de schilderwerken uitvoeren door een professionele schilder. Ontvang vrijblijvend advies en prijzen op maat van erkende schilders via de offertepagina.

 

Babyblauw

Blauw is een relaxerende kleur! Het doet ons denken aan het rustige klotsen van de zee of aan de pastelkleuren in vele zuiderse landen. Ideaal voor een slaapkamer waar je volledig tot rust wilt komen!

 

Verduisterend zwart

Voor iedereen die het wat moeilijker heeft om te gaan slapen, kan een mogelijke oplossing zijn om de slaapkamer volledig te verduisteren en in donkere kleuren te hullen. Hierdoor blijft je geest minder actief en zal je sneller in slaap vallen. Daarbij stralen donkere slaapkamers vaak luxe uit!

 

Extra tips

Verf is belangrijk, maar voer meteen ook wat veranderingen door in het interieur als je je slaapkamer aan het vernieuwen bent. Hang enkele leuke schilderijen of spiegels op aan de muren, om zo de muren nog meer te laten opleven.

Kies voor leuke nachtkastjes en kasten, en combineer met een mooi bed of boxspring.
Zorg er voor dat al deze spulletjes mooi bij elkaar passen qua design en kleuren, zo wordt je slaapkamer nog gezelliger.