Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verftips.be
banner image

Verfproducenten

Op deze pagina gaan we dieper in op de verschillende grote verfproducenten die op de verfmarkt te vinden zijn. Per merk gaan we dieper in op de gemiddelde prijs van de verschillende collecties binnen dit merk, de plaats waar de verf te vinden is, de verfcollecties van het bepaalde merk en ten laatste enkele voorbeelden van ruimtes geverfd met de verf van het bepaalde merk.

We gaan in de rubriek verf winkels ook dieper in op de verschillende soorten winkels die verf aanbieden.

 

Levis verf

In de rubriek Levis verf vind je meer informatie over levis verfproducten. Je vindt er de gemiddelde prijs van de muur- en plafondverf die levis aanbiedt. Wat biedt Levis precies? Alle verfcollecties worden hier uitvoerig beschreven, samen met een tentoonstelling van het kleurenpalet. Als laatste vind je in deze rubriek ook enkele inspirerende foto’s van interieuren geverfd met Levis verf.

 

Sigma verf

Sigma verf is een waar begrip in Nederland. Ook hier vind je alle informatie op één webpagina terug. Van prijs, tot vindplaatsen, tot de collecties die Sigma verf aanbiedt.
Als laatste vind je enkele prachtige realisaties, verwezenlijkt door gebruik van Sigma verf.

 

Boss verf

Boss verf of Boss paints is een Belgisch verfmerk die ondertussen al meer dan 50 jaar bestaat! Met zeven kleurencollecties en heel wat gespecialiseerde verf is Boss verf één van de marktleiders op gebied van verf.

 

Mathys verf

Mathys verf is samen met Rust-Oleum uiterst gespecialiseerd in de productie van verfcoatings. Ze focussen zich niet zo zeer op verfkleuren, maar wel op gespecialiseerde collecties voor alle oppervlaktes!

 

Colora verf

Colora verf is in feite geen apart verfmerk, maar maakt deel uit van Boss verf. Het zijn winkels, verspreid over België en Nederland, die Boss verf aanbieden.

 

Histor verf

Histor verf, reeds sinds 1949 actief. Met 1250 verschillende kleuren bieden zij een gigantisch kleurenpalet aan, tesamen met gespecialiseerde verven. Ideaal voor de doe-het-zelver.

 

Dulux verf

Dulux Verf van dezelfde producent als Levis verf, maar dan de goedkopere variant. Dit bedrijf bestaat reeds sinds 1931 en is wederom een merk dat rond de hele wereld een goede reputatie heeft verkregen.

 

Herbol verf

De Duitse verfproducent Herbol is al enkele eeuwen actief! Sinds 1844 zorg deze verfleverancier voor prachtige verfcombinaties wereldwijd. Maakt deel uit van de coatingfabrikant AkzoNobel.

 

Hammerite verf

Geen prachtige kleurenpaletten, maar een verfproducent die ditmaal gespecialiseerd is in verf voor metalen oppervlaktes. In dit artikel vind je een duidelijk en volledig overzicht van de verschillende collecties van Hammerite, evenals gemiddelde prijzen en enkele foto’s van realisaties.

 

Offertes op maat van jouw project ontvangen?

Kies voor een erkend schilder en verzeker jezelf van een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Professionele schilders