Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Verftips.be
banner image

Levis verf

Een van de bekendste en tevens een van de kwalitatievere verfmerken is zeker en vast levis verf. Levis verf heeft heel wat verschillende kleurenpaletten op zijn naam staan.
In dit artikel geven wij een zo volledig mogelijk informatiepakket over levis verf.

Zo vind je hier onder andere de gemiddelde prijs van de verschillende verfcollecties die levis aanbiedt, de vindplaats van levis verf, meer uitleg bij de kleurencollecties en ook enkele inspirerende foto’s van ruimtes geverfd met levis verf.

 

Prijs levis verf

De prijs van levis verf hangt natuurlijk sterk af van de soorten verf die je neemt. Opteer je voor matte verf? Of liever hoogglans verf? Opteer je voor verf voor een bepaalde ruimte? Kies je voor buitenverf? …
Hieronder staan de gemiddelde prijzen van de verschillende binnenshuiscollecties. Dit zijn de richtprijzen, er kan dus lichtjes van worden afweken.
Voor meer informatie over muurverf, primers en dergelijke, kijk bij de rubriek prijs.

Muur en plafondverf – ‘Disney Collection- 2,5 l – €58,00
Muur en plafondverf – ‘Colores Del Mundo’ – 2,5 l – €40,00
Muur en plafondverf – ‘Color Mix Collection’ – 2,5 l – €60,00
Muur en plafondverf – ‘Artitude’ – 2,5 l – €60,00
Muur en plafondverf – ‘Ambiance’ – 2,5 l – €53,00

 

Waar vind ik levis verf?

Aangezien levis verf een grote marktspeler is, vind je deze verf in de meeste kleine en grote doe-het-zelf zaken zoals Brico, Hubo, Gamma, …
Tegenwoordig bestaat er zelfs de mogelijkheid om je verf on-line te bestellen in allerhande on-line verfwinkels.
Let er wel op, dat je bij verf vaak advies nodig hebt en die dan ook kan krijgen in gespecialiseerde verfwinkels, of doe-het-zelf zaken.

 

Wat biedt levis?

Levis verf is een grote marktspeler op het gebied van verf. Doordat dit bedrijf reeds lang op de markt actief is, zijn er heel wat verschillende Levis verf kleuren tot stand gekomen!
Ondertussen heeft Levis al zes collectiemogelijkheden op de markt gebracht.

 

Disney Collection

De collectie die speciaal is ontwikkeld voor onze liefste kleine spruit! De Disney Collection van levis.
Met deze Levis verf kleuren maakt je kind helemaal deel uit van zijn of haar lievelingsfilm van Disney!
In deze kindercollectie van levis verf, vinden we tot nu toe vier andere collecties terug. My friends tiger and pooh, Princess, Cars en High School Musical.
Uiterst handig bij deze collectie is het stappenplan om de disney thema’s volledig tot hun recht te laten komen. Daarbovenop hebben ze een ‘Kids Quality’-label, wat wil zeggen dat de verf een minimum aan solventgehalte hebben en geurarm zijn. Bovendien zijn deze verven krasvast en afwasbaar!

 

Colores del mundo

Een tweede gamma van levis verf kleuren is de Colores del mundo. Deze verfkleuren willen een gevoel scheppen die je volledig laat vertoeven in het warme Havanna, Kenia, Toscane en Monaco en het natuurrijke Nepal en Java.
Tijdloze kleuren van overal ter wereld werden door levis zorgvuldig uitgekozen en gecombineerd tot, wederom, zes kleurlijnen.
Deze kleurlijnen zijn beschikbaar in alle glansmogelijkheden; van   extra mat, naar mat tot satijn.

 

Color Mix Collection

Deze Levis verf kleurenmix bestaat uit maar liefst 384 kleuren!
De Colox Mix Collection bestaat tevens uit twee verfblokken: Clear, voor de heldere kleuren en Shady voor de kleuren die meer naar grijstinten toe gaan.
Deze twee verfblokken bestaan dan telkens nog eens uit 3 warme kleuren (Rood, oranje en geel), 3 koude kleuren (Groen, blauw en Purper) en twee neutrale kleuren (Bruin en grijs).

De warme kleuren zijn de voorgrondkleuren. Deze lichte kleurenkomen het best tot uiting op grotere oppervlaktes, aangezien ze de ruimtes kleiner maken. De fellere tinten gebruik je beter als accent.

De koudere kleuren zijn bedoelt als achtergrondkleuren. Ze vergroten de ruimtevolumes, zeker als je lichte tinten kiest. De donkerdere koude kleuren zijn ook weer bedoelt als accent.

Als laatste nog de neutrale kleuren. Deze verbinden de warme en koude kleuren met elkaar.

 

Artitude

Met deze originele naam pakt levis alweer uit met mooie verfkleuren. Een assortiment bestaande uit maar liefst 240 kleuren. Voornamelijk bestaande uit neutrale, lichte kleuren, maar ook met een vleugje erotiek: Peony, met warme rode tinten.

 

Ambiance

De eerste kleurenmix van levis; Ambiance. Dit is waarschijnlijk het meest bekende kleurenpalet van de levis verf collectie. Alle kleuren in deze collectie zijn beschikbaar in Extra mat, mat en satijn.
De bedoeling van deze levis verf kleuren collectie is voornamelijk het zoeken naar originele kleuren die bovendien heel kwalitatief zijn.
In deze collectie zijn er vier onderverdelingen gemaakt.
Ambiance histoires collection, Ambiance original collection, Ambiance natural whites collection en Ambiance mix collection.

 

Offertes op maat van jouw project ontvangen?

Kies voor een erkend schilder en verzeker jezelf van een mooi eindresultaat. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & bespaar
  • Professionele schilders