Schilderwerken uitvoeren? Vraag offertes aan.

Magneetverf

Magneetverf is ideaal te gebruiken voor allerlei creatieve ideeën! Via magneetverf kan je allerlei zaken, waar je maar wilt, op ieder oppervlak laten kleven met behulp van magneetjes.

In deze verf zitten ijzerdeeltjes die zo microscopisch klein zijn, dat je ze niet kan waarnemen.

Magneetverf komt standaard in de kleur grijs, maar voor de kleurenliefhebbers is er ook goed nieuws! Door de magneetverf simpelweg te overschilderen, kan je je eigen memobord in iedere kleur die je maar wilt creëren.

 

Prijs magneetverf

Het is belangrijk dat je voldoende magneetverf aanbrengt op de oppervlaktes die je magnetisch die wilt maken. Er zijn minimaal 2 lagen van deze verf nodig. Is de ondergrond echter poreus? Breng dan 3 tot 4 lagen aan.

Met de meeste magneetverven die beschikbaar zijn op de markt, kan je ongeveer 6 vierkante meter per liter overschilderen.

Per liter betaal je ongeveer 36 tot 50 euro. Bekijk het aanbod verf in de webshop.

 

Tips bij het schilderen met magneetverf

  • Bij het overschilderen van dikke lagen magneetverf zullen de naden zichtbaar worden. Kies voor dat vlak dus best voor een andere kleur dan de rest van je muur of schilder je volledige muur met magneetverf.
  • Een tweede belangrijk punt die je in acht moet nemen indien je magneetverf overschildert, is dat de magnetische werking hierdoor kan afnemen. Test dus zeker (op een kleine oppervlakte) uit of de muur wel degelijk magnetisch genoeg is!
  • Magneetverf is ideaal te combineren met bordverf. Op bordverf kan je -met krijt of met speciale stiften- schrijven en nadien alles weer uitwissen.