Schilderwerken uitvoeren? Vraag offertes aan.

Soorten verf

Naar verf wordt alsmaar meer onderzoek gedaan. We staan dan ook veel verder dan enkele jaren geleden! Tegenwoordig hebben we allerlei soorten verf, speciaal voor bepaalde situaties of voor mooiere resultaten. In deze rubriek gaan we dan ook dieper in op alle verschillende soorten verf.

Beits

Gelijkaardig aan vernis en lak is beits. Specifiek ontwikkeld voor houten oppervlaktes te beschermen én te oververven. In dit artikel vind je een volledig informatiepakket over beits, de prijzen van beits en de soorten beits die momenteel op de markt te vinden zijn.

 

Primer verf

Primer verf of grondverf is de verf die wordt gebruikt vooraleer men een oppervlakte definitief zal verven. Primer verf geeft een betere hechting en een mooier eindresultaat aan de geverfde oppervlakten!

 

Muurverf

Een van de meest gebruikte verven: muurverf. Echter zijn er ongelooflijk veel verschillen in de verschillende muurverven die op de markt zijn! Welke is de meest geschikte muurverf voor jouw type muur? En wat kost deze verf? In deze rubriek vind je ook een handig stappenplan om je muur als een ware professional te verven!

 

Acrylverf

Een hoogwaardige, watergedradragen verfsoort is de acrylaatverf. In dit artikel vind je tips over het werken met deze verf, de prijzen van acrylverf en ook nog enkele tips om deze verf te verwijderen!

 

Hittebestendige verf

Verf die geschikt is voor warme oppervlaktes, zoals de naam al zegt: hittebestendige verf! Ideaal voor oppervlaktes die telkens weer worden opgewarmd en daarna rustig afkoelen… Meer info over hittebestendige verf vind je in deze rubriek!

 

Magneetverf

Een leuk alternatief voor een memobord of krijtbord is de magneetverf! Verf met daarin speciale bestandsdelen, zodat je op ieder oppervlak een magnetische muur krijgt!